💰СУПЕР АКЦІЯ💰 до -50% знижки
Безкоштовна доставка від 1 000,00 ГРН
Додайте товари, які вам сподобалися і які ви хочете придбати пізніше.

Кеди

Кількість знайдених товарів: 434

Жіночі кросівки - класика вуличного одягу в сучасному виконанні від Royal Fashion

Ідеальне взуття для повсякденних справ? кросівки! Це один з найпопулярніших стилів повсякденного взуття. Перші черевики з характерною гумовою підошвою, довгими шнурками і круглим носком були створені на початку 20 століття. Незважаючи на те, що вони створювалися з думкою про професійних спортсменів, сьогодні парусинові кросівки можна зустріти на модних подіумах і вулицях найбільших мегаполісів світу. Кросівки - основа повсякденних весняних, літніх і осінніх стилів. Цей стиль полюбився модельєрам і найбільшим зіркам кіно та інтернету.

У магазині RoyalFashion ви знайдете широкий вибір спортивного взуття: від класичних моделей на шнурівці до оригінальних сліпонів на платформі. Гладкі, ажурні та з ювелірним декором. Знайдіть взуття свого розміру за допомогою параметрів фільтрації та сортування. Ми пропонуємо легке парусинове взуття для кожної жінки за вигідними цінами. Не пропустіть новинки та післясезонні розпродажі!

Класичні кеди на шнурівці

Шукаєте взуття для повсякденного стилю? У магазині Royal Fashion ви знайдете класичні кросівки з високим верхом і шнурівкою. Взуття доступне в багатьох кольорах: від білого і чорного до темно-рожевого, бірюзового і фіолетового. Якщо ви любите змінювати аксесуари, подбайте, щоб у вашому гардеробі було місце для взуття різних кольорів. Кросівки ідеально доповнять повсякденний стиль, основним елементом якого є джинси. Чорні жіночі кросівки обов'язково повинні бути в гардеробі кожної жінки. Поєднувати їх можна як з темними, так і зі світлими елементами гардеробу - як зі спідницею в квіточку, так і з бавовняними шортами кольору хакі. Ви можете чергувати улюблені кросівки зі спортивним взуттям .

Сліпони

Кросівки без шнурівки дуже популярні навесні і влітку. Моделі сліпони мають вшиту гумку, яка полегшує їх надягання та знімання. Кросівки на плоскій підошві - ідеальне взуття для водіння.

Моделі сліпони відмінно виглядають як зі спортивними, так і з трохи більш елегантними елементами одягу. Це ідеальний вибір для любителів стилю smart casual. Дизайнери одягу заохочують модні експерименти та вільне поєднання різних предметів одягу. Якщо у вашому офісі немає суворого дрес-коду, ви можете надіти улюблені кросівки на роботу, поєднуючи їх з такими елементами гардероба, як сорочка, жакет або спідниця-олівець.

Вам подобаються аксесуари в стилі бохо? У магазині Royal Fashion ви знайдете модні кеди з ажурними вставками, які чудово виглядають з вінтажними елементами одягу. Це пропозиція для жінок, які люблять романтичний стиль, але цінують комфорт носіння. Кросівки можна носити як на босу ногу, так і на тонкі низькі шкарпетки.

Жіночі кросівки на весну та літо

Яке взуття не може бути відсутнім у вашому гардеробі навесні та влітку? Кросівки! Це один з найбільш універсальних стилів. Ви можете носити легке, зручне та позачасове взуття майже на будь-який випадок. Це ідеальний вибір для жінок, які найкраще почуваються в спортивному стилі.

Ми доводимо, що і в кедах можна виглядати жіночно! У нашому інтернет-магазині ви знайдете взуття, яке ідеально поєднується з літніми сукнями. Ви можете носити улюблені кросівки на платформі з маленькою чорною сукнею та максі-спідницею, створюючи безтурботний, але сексуальний стиль.

Навесні і влітку найбільшою популярністю користуються моделі світлих кольорів, які чудово поєднуються зі святковими стилями. У нашому магазині ви знайдете білі жіночі кросівки, які є чудовою базою для модних експериментів. Влітку ми особливо рекомендуємо взуття з низьким верхом, який оголює щиколотку. Носити низькі кросівки можна з гольфами або на босу ногу.

Оригінальні кросівки на платформі

Ви любите виділятися? Ви обираєте оригінальні аксесуари, які додають вашому стилю нотку елегантності? В інтернет-магазині royalfashion.pl ви можете замовити модні кросівки на платформі. Завдяки товстій підошві ви можете додати до свого зростання кілька сантиметрів. Високі кросівки – хіт фестивального стилю. Вони не тільки надзвичайно модні, але, перш за все, зручні.

Жіночі високі кеди на осінь

Кросівки – ідеальне взуття для осіннього стилю. Ви можете поєднувати їх зі стьобаною курткою або напівпальто. У нашій пропозиції є взуття з високим верхом і додатковим утеплювачем, яке ідеально підійде для осінніх і зимових прогулянок. На осінь особливо рекомендуємо моделі на товстій підошві з якісного пластику. В осінньо-зимовий сезон найбільшою популярністю користуються моделі в таких кольорах, як хакі, коричневий, темно-синій і чорний. Альтернативою кедам можуть стати теплі та елегантні туфлі .

Як замовити ідеальні жіночі кросівки для повсякденного стилю?

Запрошуємо вас ознайомитися з повним асортиментом нашого інтернет-магазину www.royalfashion.pl , де ви можете замовити кросівки для повсякденних справ. Ми пропонуємо взуття найпопулярніших жіночих розмірів і багатьох стилів: від безсмертної класики до наймодніших принтів.

Повернутись
Розмір
Колір
Очистити
Тип каблука
Очистити
Ціна
-
Висота каблука (загальна)
Очистити
Утеплення
Очистити
Переглянути всі фільтри

Ця сторінка використовує файли cookie

Ви можете ознайомитись з Політикою конфеденційності

Close
pixel