Безкоштовна доставка від 1 000,00 ГРН
Додайте товари, які вам сподобалися і які ви хочете придбати пізніше.

Простирадла

Кількість знайдених товарів: 8

Відкрийте для себе барвисті та зручні постільні принади в магазині RoyalFashion.com.ua!

Сон відіграє ключову роль у нашому повсякденному житті, тому вибір правильної постільної білизни так важливий. В інтернет-магазині RoyalFashion.com.ua ми представляємо широкий вибір унікальних простирадл, доступних у різних розмірах: 140 x 200 см, 160 x 200 см, 180 x 200 см і 200 x 220 см. Наш асортимент пропонує поєднання кольорів, візерунків і тканин, які забезпечують не тільки комфорт і м'якість, але й відмінну якість постільної білизни, доступну за доступними цінами. Читайте далі, щоб відкрити для себе надихаючі пропозиції простирадл, які підкреслять красу вашої спальні, а також гарантують вам спокійний нічний сон!

Розміри відповідно до ваших потреб

Кожна людина має різні вимоги до розміру постільної білизни, саме тому наш асортимент включає простирадла різних розмірів. Незалежно від того, чи у вас стандартне односпальне ліжко, двоспальне або велике двоспальне ліжко, на RoyalFashion.com.ua ви знайдете ідеальне приталене простирадло для вашої постільної білизни.

Яскраві дизайни та різноманітність

Ми створюємо наші простирадла з урахуванням різноманітності стилів і смаків наших клієнтів. Наша колекція характеризується багатством кольорів і візерунків, які дозволять вам створити оригінальний декор спальні. Від витончених і класичних мотивів до сміливих і сучасних дизайнів, на RoyalFashion.com.ua ви знайдете щось підходяще для будь-якого інтер'єру.

Комфорт і приваблива ціна

У RoyalFashion.com.ua ми зосереджуємося на найвищій якості нашої продукції і в той же час пропонуємо її за доступними цінами. Наші простирадла ретельно виготовлені, що гарантує їх довговічність.

Приємні на дотик, милують око - наші простирадла забезпечать вам комфортний сон!

Повернутись
Розмір
Ціна
-

Ця сторінка використовує файли cookie

Ви можете ознайомитись з Політикою конфеденційності

Close
pixel