Безкоштовна доставка від 1 000,00 ГРН
Додайте товари, які вам сподобалися і які ви хочете придбати пізніше.

Кеди

Кількість знайдених товарів: 233

Жіночі кросівки - класика вуличного одягу в сучасному виконанні від Royal Fashion

Ідеальне взуття для повсякденних справ? кросівки! Це один з найпопулярніших стилів повсякденного взуття. Перші черевики з характерною гумовою підошвою, довгими шнурками і круглим носком були створені на початку 20 століття. Незважаючи на те, що вони створювалися для професійних спортсменів, сьогодні парусинові кросівки можна зустріти на модних подіумах і вулицях найбільших мегаполісів світу. Кросівки - основа повсякденних весняних, літніх і осінніх стилізацій. Цей крій полюбився модельєрам і найбільшим зіркам кіно та інтернету.

У магазині RoyalFashion ви знайдете широкий вибір спортивного взуття: від класичних моделей на шнурівці до оригінальних сліпонів на платформі. Гладкі, ажурні та з ювелірним декором. Знайдіть взуття свого розміру за допомогою параметрів фільтрації та сортування. Ми пропонуємо легке парусинове взуття для кожної жінки за вигідними цінами. Не пропустіть новини та міжсезонні розпродажі!

Класичні кеди на шнурівці

Шукаєте взуття для повсякденного стилю? У магазині Royal Fashion ви знайдете класичні високі кросівки на шнурівці. Взуття доступне в багатьох кольорах: від білого і чорного до темно-рожевого, бірюзового і фіолетового. Якщо ви любите змінювати аксесуари, подбайте про те, щоб у вашому гардеробі було місце для взуття різних кольорів. Кросівки ідеально доповнять повсякденний стиль з джинсами в головній ролі. Чорні жіночі кросівки обов'язково повинні бути в гардеробі кожної жінки. Поєднувати їх можна як з темними, так і зі світлими предметами гардероба - як зі спідницею в квіточку, так і з бавовняними шортами кольору хакі. Ви можете носити улюблені кросівки чергуючи зі спортивним взуттям .

Взути кросівки

Кросівки без шнурівки дуже популярні навесні і влітку. Моделі сліпони мають вшиту гумку, яка полегшує їх одягання та знімання. Кросівки на плоскій підошві – ідеальне взуття для водіння.

Моделі сліпони відмінно виглядають як зі спортивними, так і з трохи більш елегантними предметами одягу. Це ідеальний вибір для любителів стилю smart casual. Дизайнери одягу заохочують модні експерименти та вільне поєднання різних елементів одягу. Якщо у вашому офісі немає строгого дрес-коду, ви можете надіти улюблені кросівки на роботу, поєднуючи їх з такими предметами гардероба, як сорочка, піджак або спідниця-олівець.

Вам подобаються аксесуари в стилі бохо? У магазині Royal Fashion ви знайдете модні кеди з ажурними вставками, які чудово виглядають з елементами гардеробу в вінтажному стилі. Це пропозиція для жінок, які люблять романтичні стилі, але цінують комфорт носіння. Носити сліпони можна на босу ногу або з тонким і низьким носком.

Жіночі кросівки на весну і літо

Яке взуття не може бути відсутнім у вашому весняно-літньому гардеробі? кросівки! Це один з найбільш універсальних кроїв. Легке, зручне та незмінне взуття, яке можна одягнути майже на будь-який випадок. Це ідеальний вибір для жінок, які найкраще почуваються в спортивних стилізаціях.

Ми доводимо, що і в кедах можна виглядати жіночно! У нашому інтернет-магазині ви знайдете взуття, яке ідеально поєднується з літніми сукнями. Ви можете носити свої улюблені кросівки на платформі з маленькою чорною сукнею та максі-спідницею, щоб створити безтурботний, але водночас сексуальний образ.

Навесні і влітку найбільш популярні моделі в яскравих кольорах, які чудово гармонують зі святковими стилізаціями. У нашому магазині ви знайдете білі жіночі кросівки, які є чудовою базою для модних експериментів. Влітку ми особливо рекомендуємо взуття з низьким верхом, який оголює щиколотку. Низькі кеди можна носити як на шкарпетки, так і на босу ногу.

Оригінальні кросівки на платформі

Ви любите виділятися? Ви робите ставку на оригінальні аксесуари, які додають кігті вашій укладці? В інтернет-магазині royalfashion.pl ви можете замовити модні кросівки на платформі. Завдяки товстій підошві ви можете додати до свого зростання кілька сантиметрів. Високі кеди – хіт фестивальної стилізації. Вони не тільки надзвичайно модні, але, перш за все, зручні.

Високі жіночі кеди на осінь

Кросівки – ідеальне взуття для осінніх стилізацій. Ви можете поєднувати їх зі стьобаною курткою або напівпальто. У нашій пропозиції ви знайдете взуття з високим верхом і додатковим утеплювачем, яке добре підійде під час осінніх і зимових прогулянок. На осінь особливо рекомендуємо моделі на товстій підошві з якісного пластику. В осінньо-зимовий сезон найбільшою популярністю користуються моделі в таких кольорах, як хакі, коричневий, темно-синій або чорний. Альтернативою кедам можуть стати теплі та елегантні туфлі .

Як замовити ідеальні жіночі кросівки для повсякденного стилю?

Запрошуємо Вас ознайомитися з повним асортиментом нашого інтернет-магазину www.royalfashion.pl , де Ви можете замовити кросівки для повсякденних справ. Ми пропонуємо взуття найпопулярніших жіночих розмірів і багатьох стилів: від невмирущої класики до наймодніших принтів.

Повернутись
Розмір
Колір
Очистити
Тип каблука
Очистити
Ціна
-
Утеплення
Очистити
Переглянути всі фільтри
pixel