Безкоштовна доставка від 1 000,00 ГРН
Додайте товари, які вам сподобалися і які ви хочете придбати пізніше.

Джинси

Кількість знайдених товарів: 106

100 пар джинсів

Джинси, які не підвладні часу, є в гардеробі кожного, незалежно від того, скільки нам років і якому стилю ми надаємо перевагу для повсякденного носіння. Протягом багатьох років денім залишається найпопулярнішою тканиною, хоча це назва типу матеріалу, ми також часто називаємо його штанами. Джинси є незамінним елементом жіночого гардеробу в усьому світі, за допомогою правильних аксесуарів ми можемо створювати цікаві та оригінальні образи. Найпопулярніші моделі джинсів

Вуличний одяг - вузькі джинси

Найпоширеніший крій штанів на вулиці. Вузькі, що щільно прилягають до тіла, їх часто називають просто джинсами-скінні. Цей тип крою, незважаючи на те, що є найпопулярнішим, є найбільш вимогливим.
Якщо вони погано сидять, то можуть оголити всі наші слабкі місця, які ми не хочемо показувати. Якщо ви хочете схуднути і подовжити ноги, обирайте класичні туфлі на шпильці. Якщо вам до вподоби повсякденний, кежуальний стиль, поєднуйте їх з жіночими мокасинами або зручними балетками. Для осіннього стилю, якщо ви зупинили свій вибір на цьому типі штанів, ми рекомендуємо поєднувати їх з ботильйонами або класичними черевиками на шнурівці. Для весни і осені рекомендуємо черевики на плоскому ходу, чоботи на шпильці і, звичайно ж, спортивне взуття.

Джинси-бойфренди - стиль великого міста

Джинси-бойфренди - це найбільш вільна версія джинсів. Якщо ви прихильник міського кежуал-стилю, вам пощастило з цим кроєм! Особливістю цього типу штанів є їхня ширина та великі дірки на стегнах і нижче,
що може наштовхнути на думку про їхню зношеність, але це не так. Ці штани зручні і, перш за все, повсякденні. З бойфрендами чудово виглядатимуть позачасові білі кросівки, замшеві черевики або капці.

Джинси з високою талією

Джинси із завищеною талією ми рекомендуємо тим дівчатам, які хочуть приховати випираючий животик або приховати небажані складки. Крім того, завдяки такому рішенню ми можемо мінімально схуднути і подовжити ноги, підняти низ і підкреслити талію. Одним словом, вони здатні творити чудеса! :) Обираючи джинси із завищеною талією, ми можемо не турбуватися про вибір взуття, до них підійде будь-який тип: високі підбори, плоскі босоніжки, черевики або чоботи.

Джинси з 90-х

Як відомо, мода любить повертатися, тому не дивно, що популярні в 90-х джинси з широкими штанинами, так звані кльош, повернулися. Вони характеризуються вузьким верхом і штаниною, що розширюється донизу. З цим типом джинсів добре поєднуються образи в стилі бохо.
Вибираючи такі джинси, обирайте чоботи, бажано на високих підборах з гострим носком. Джинси з потертими штанинами. Так звані потерті джинси. На полицях магазинів вони бувають двох видів: злегка потерті і більш рвані. Перші виглядають так, ніби їх розрізали ножицями і акуратно "висмикнули" нитки, а другі - це моделі з рваною, товстою бахромою.

Повернутись
Розмір
  • Spodnie
    Очистити
Колір
Очистити
Ціна
-

Ця сторінка використовує файли cookie

Ви можете ознайомитись з Політикою конфеденційності

Close
pixel