Безкоштовна доставка від 1 000,00 ГРН
Додайте товари, які вам сподобалися і які ви хочете придбати пізніше.

Класичні

Кількість знайдених товарів: 63

Класичні балетки
Шукаєте зручну альтернативу туфлям на високих підборах? Обирайте класичні балетки з круглим або квадратним носом. Вони легкі, елегантні та надзвичайно жіночні. Це ідеальний вибір для любительок романтичного, ніжного стилю. Але не тільки! На сайті royalfashion.co.uk ви знайдете балетки в дещо більш екстравагантному виконанні - в енергійних кольорах і з цікавими принтами. Незалежно від того, чи є ви прихильницею мінімалістичного крою, чи віддаєте перевагу більш сміливим фасонам, ви знайдете модель, яка відповідатиме вашим очікуванням.

Ми пропонуємо чорні класичні балетки найпопулярніших жіночих розмірів. Гарантуємо безпечну та швидку доставку, а також професійне післяпродажне обслуговування. Насолоджуйтесь зручним онлайн-шопінгом! Скористайтеся зручною фільтрацією та сортуванням товарів. Знайдіть взуття свого розміру та кольору мрії. Не можете зупинитися на одній парі? Ми робимо все можливе, щоб ціни в нашому магазині були максимально конкурентними. Так ви зможете створювати ще більше цікавих образів.

Від сценічних туфель до вуличної моди

Дизайнери перших балерин надихалися класичними сценічними туфлями з жорстким гіпсовим носком, які дозволяли акторам виконувати складні танцювальні фігури. "Батьківщиною" балерин стали США. Саме тут у місцевій шевській майстерні були створені перші моделі не сценічного взуття, схожого на бродвейські жорсткі пуанти.

Чорні класичні балетки були найпопулярнішими в 1950-х роках. Їх мінімалістична форма припала до душі американським бітникам, які ставили під сумнів споживацький спосіб життя. Балетки швидко увійшли і в мейнстрім. Їх полюбляли найбільші кінозірки та ікони моди, такі як Бріджит Бардо та Одрі Хепберн. Незабаром після своєї "появи" на великому екрані класичні балетки з'явилися на вулицях найбільших міст світу. Їх носили не лише знаменитості, а й члени королівської родини. У 1980-х роках у балетках позувала сама Леді Ді, або принцеса Діана. Сьогодні чорні класичні балетки - один з найважливіших елементів вуличної моди. Їх люблять майже всі жінки, незалежно від віку.

Класичні балетки - найпопулярніші види

Текстильні

Балетки з натуральних текстильних матеріалів - ідеальний вибір для весни та літа. Вони майже нічого не важать і дозволяють ногам дихати, мінімізуючи ризик надмірного потовиділення. Це ідеальна модель для поїздки на відпочинок. Легкі полотняні класичні балетки легко пакувати не лише в основний багаж, а й у ручну поклажу. Вони чудово поєднуватимуться як з топом і джинсовими шортами, так і з повітряною сукнею в стилі бохо.

Плетені

Класичні балетки з матеріалів, що імітують рослинні волокна, стали хітом останніх сезонів. Це модель, яка асоціюється зі святковою невимушеністю і чудово поєднується з такими аксесуарами, як солом'яні капелюхи та сумки типу пляжного кошика.

З екошкіри (імітація натуральної шкіри або замші)

Все більше людей відмовляються від носіння взуття з натуральної шкіри, обираючи веганські альтернативи. Екологічна шкіра, виготовлена з синтетичних матеріалів, надзвичайно міцна, стійка до пошкоджень і проста в догляді, при цьому майже ідеально імітує натуральну шкіру. У магазині RoyalFashion, окрім моделей, стилізованих під зернисту шкіру, ви знайдете чорні класичні балетки, що імітують замшеву шкіру з характерним, приємним на дотик мескітом.

З чим носити класичні балетки?

З повсякденними речами

Класичні джинси, футболки, майки та худі панують у вашому гардеробі? Класичні балетки - це модель і для вас! Вони додадуть нотку шику навіть найповсякденнішому вбранню, зробивши його більш ніжним та жіночним. Для повсякденних образів ми рекомендуємо моделі як з еко-шкіри, так і з текстильних матеріалів. У магазині RoyalFashion ви знайдете взуття різних кольорів: від класичних світло-коричневих човників на плоскому каблуці до неонових або помаранчевих моделей.

Шукаєте повсякденну альтернативу балеткам? У нашому магазині ви знайдете модні еспадрильї у вінтажному стилі або універсальні мокасини з еко-шкіри.\

З елегантними предметами гардеробу

Чи можна створити елегантний образ без взуття на високих підборах? Ми доводимо, що так! Якщо ви відчуваєте, що шпильки не для вас, зупиніть свій вибір на класичних лакованих балетках на плоскому каблуці зі злегка загостреними носками. Ця модель буде добре виглядати як з сорочкою і брюками-чіносами, так і з жіночим костюмом. Балетки ідеально підходять для офісного образу в стилі smart casual. Носіть класичні балетки з улюбленими джинсами, топом і піджаком. Для елегантного стилю ми рекомендуємо моделі нейтральних кольорів - чорного, коричневого, сірого, темно-синього або бежевого.

Шукаєте трохи більш офіційну альтернативу класичним балеткам? У нашому магазині ви знайдете широкий вибір туфель-човників на підборах, які пасуватимуть до формального гардеробу.

Повернутись
Розмір
Колір
Очистити
Тип каблука
Очистити
Ціна
-

Ця сторінка використовує файли cookie

Ви можете ознайомитись з Політикою конфеденційності

Close
pixel