Безкоштовна доставка від 1 000,00 ГРН
Додайте товари, які вам сподобалися і які ви хочете придбати пізніше.

Спортивне взуття

Кількість знайдених товарів: 137

Жіночі тенісні туфлі в стилі casual та smart casual

Найбільш універсальне жіноче взуття? Тенісні туфлі! Вони легкі, зручні та стильні. Вони поєднуються практично з будь-яким повсякденним стилем. У магазині Royal Fashion ви знайдете моделі на шнурівці та сліпони, які ідеально підходять для занять спортом і не тільки. Чорні, білі чи, може, пастельні? Жіночі тенісні туфлі доступні в широкому асортименті кольорів. Ми пропонуємо взуття, виготовлене з сучасної сировини, такої як еко-шкіра та текстильні матеріали, що забезпечують довговічність та комфорт.

Шукаєте взуття певного розміру чи кольору? Скористайтеся зручними фільтрами, які ви знайдете над товарами. Це зробить ваш шопінг ще швидшим та зручнішим. Знайдіть дешеві та модні кросівки, щоб носити їх з улюбленою літньою сукнею, рваними джинсами та велосипедними шортами.

Класичні кросівки зі шнурівкою для повсякденних занять

Одна з найбільших переваг спортивного взуття на гумовій підошві - комфорт. Тенісні кросівки - улюблений вид взуття всіх жінок, які ведуть активний спосіб життя. Плоский каблук забезпечує належну підтримку стопи на всьому протязі. Якщо ви шукаєте взуття, яке можна носити годинами на день, не турбуючись про натирання, мозолі чи неприємний запах, зупиніть свій вибір на легких кросівках з парусини.

Ви любите зручне взуття, але не хочете відмовлятися від більш елегантного одягу? Тенісні туфлі добре поєднуються з багатьма предметами одягу. Сміливо поєднуйте їх з короткими шортами, джинсами та функціональним одягом. Це ідеальне взуття для весняних прогулянок. Але не тільки! Ви побачите, що ваші улюблені кросівки так само добре виглядатимуть в парі з... сорочкою і піджаком. Це для жінок, які, наприклад, працюють у креативній індустрії і хочуть додати до свого образу нотку недбалості. Ви шукаєте взуття з низьким верхом, яке можна носити з одягом в стилі smart casual? Ми також пропонуємо м'які та зручні мокасини, а також елегантні напівчеревики на низьких підборах.

Не хочете розлучатися з улюбленими туфлями, але не знаєте, як урізноманітнити свій образ? Вибирайте кольорові кросівки! Жовті, червоні, бірюзові чи, може, фуксія? У магазині RoyalFashion ви знайдете моделі різних кольорів і відтінків. Тож ви легко знайдете ту, яка найкраще поєднуватиметься з рештою вашого гардеробу.

Багатоярусні кросівки - найпопулярніша модель, доступна в нашому інтернет-магазині. Вони ідеально прилягають до стопи. Це робить їх ідеальними як змінне взуття для водіння та помірних фізичних навантажень.

Сліпони
Шукаєте альтернативу класичним кросівкам на шнурівці? Зупиніть свій вибір на моделях сліпонах. Сліпони можна носити зі шкарпетками або на босу ногу. Легкі, зручні і легко взуваються, сліпони - ідеальний вибір для поїздок у відпустку. У нашому магазині ви знайдете моделі, які однаково добре виглядатимуть як з шортами, так і з повітряною сукнею в стилі бохо. Ажурні кросівки - хіт літнього стилю. Не бракує взуття і для любительок екстравагантних аксесуарів. Пропонуємо оригінальні тенісні туфлі з цирконами, синтетичними каменями, що імітують діаманти, які сяють при кожному кроці. Взуття з ювелірною фурнітурою полюбляють знаменитості та їхні стилісти. Жінки у великих містах світу так само прагнуть їх носити.

Білі кросівки - ідеальне доповнення до літнього вбрання.

Влітку набагато популярнішим є одяг світлих кольорів. Пастельні тони особливо популярні влітку. Канарковий, лососевий чи, можливо, бузковий? Незалежно від того, який колір ви віддаєте перевагу носити влітку, білі кросівки - ідеальна основа для модних експериментів. Полотняні кросівки легко підтримувати в чистоті. Все, що вам потрібно - тепла вода, м'який миючий засіб і м'яка тканина.

Універсальні чорні кросівки

Шукаєте зручне взуття, яке пасуватиме практично до будь-якого повсякденного образу? Зупиніть свій вибір на класичних чорних кросівках зі шнурівкою. Таке взуття можна носити з рваними джинсами, легінсами, шортами, романтичною сукнею та вузькою спідницею. Темні кросівки будуть добре поєднуватися як з літнім, так і з осіннім стилем.

Які жіночі кросівки вибрати для весняно-літнього сезону?

Якщо ви любите взуття так само, як і ми, і обожнюєте поєднувати різні предмети одягу, поповніть свій гардероб кількома парами, наприклад, чорних кросівок для повсякденних прогулянок і яскравих кросівок для фестивалю на свіжому повітрі, з якими ви зможете ще краще виразити свої емоції. Ми робимо все можливе, щоб ціни в нашому магазині не переставали вас приємно дивувати. У Royal Fashion розпродажі тривають цілий рік. Тож ви з легкістю зможете знайти зручне та стильне взуття, яке не вийде за межі вашого бюджету.

Повернутись
Розмір
Колір
Очистити
Тип каблука
Очистити
Ціна
-

Ця сторінка використовує файли cookie

Ви можете ознайомитись з Політикою конфеденційності

Close
pixel